Zumba workshop zumba voor feesten zumba shows demonstratie themafeest bewegen tijdens bedrijfsfeest

tropical show

terug naar beginpagina

Tropical Show .nl
Zumba workshops voor feesten

zumba in amsterdam

Zumba in Amsterdam staat voor een gezellig, maar intensief uur bewegen. Op Latijns-Amerikaanse ritmes, zoals Salsa, Bachata, Merenque, Calypso, Cumbia, Samba, Axe, Soca, Cha cha cha, Mambo, Tango, Quebradita, Reggeaton. Maar ook Flamenco, Country, Rock and Roll, Buikdans, Hip hop, Bollywood etc. bewegen er flink op los

Het verschil met de andere lessen, is dat dat met ons écht gezellig is. En het maakt niet uit of je soepel in de heupen bent of niet; daar gaat Zumba in Amsterdam niet over. Zumba in Amsterdam heeft makkelijk choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Je hoeft niet te kunnen dansen! Met Zumba in Amsterdam is gezellig en voor alle leeftijden.

Wij geven alleen lessen tijdens feesten

Docenten zijn Mariana Castellanos en / of Valeria Mora

Prijs voor 1 uur workshop is 300 euros ex 19% btw en reiskosten


Mobil: 06-29 457 407 of 06 44 508 525 Tel: 0320 769037


email: tropischfeest@gmail.com

Betalingen:
Wij accepteren alleen betaling per bank voorafgaand aan de datum van ons optreden tegen afgifte van een factuur en een VAR- of IPV-verklaring. Indien dit niet mogelijk is, kunnen wij ook betalingen in contanten aannemen op de dag van het feest, direct na afloop van ons optreden. Wij accepteren geen betalingen per bank achteraf. U dient voordat u een boeking doet bij uw organisatie na te gaan of men met deze voorwaarde accoord gaat.


fotograaf > latin show > buikdanseres > artiesten feest > spaanse muziek > limboshow


Voor lessen in Amsterdam (vaste lessen)
ga naar
http://www.zumba-in-amsterdam.nl